středa 9. července 2008

Amputace ucha

Jsem velkým zastáncem myšlenky, že život vzniká z chaosu. Sám rád kolem sebe tvořím chaos s myšlenkou, že posiluji životu-vstřícné stránky vezdejšího světa. Ale všechno má své meze. Ty jsou vymezené zejména situacemi, kdy chaos vytváří někdo jiný, navíc způsobem, kterému nerozumím.

Musel jsem to Ucho (shoutboard) uříznout. Jedním důvodem je, že si na něm začali konverzovat vyhledávači vesmírných civilizací jazykem, který je mi neznámý.

Druhým důvodem - a je to spíše kompenzace nežli příčina - je fakt, že z chaosu každodennosti povstal nový blog, který chce být vaším uchem. Říkal mi onehdá J., že rozjíždí blog. Hádejte, jak se jmenuje? Ucho 3:)) Najdete ho na http://ucho3.blogspot.com. Než jsem ujel z Prahy, byla tam jen sloganová výhružka "Ještě o mě uslyšíte". Tak o něm tady píšu - a) abyste tam lezli a rozkývali J. k prvním příspěvkům, b) abyste měli nějakou náhradu za to Ucho Oka Tři.

Jakmile najdu způsob, jak je více ochránit před vyšší než pro mě únosnou měrou spontaneity, zase ho sem vložím. A těm vyhledávačům vesmírných civilizací se omlouvám. Já Marťany rád, ale musej zaklepat, v předsíni se vyzout a zeptat se, jestli můžou dál...

Lip

1 komentář: