pátek 13. srpna 2010

Rafinované Umění Outlook Haiku

Nacházet krásu v jednoduchosti a jednoduchost v kráse je dar, který vám musí být dán z hůry a nebo si prostě musíte začít namlouvat, že Vám to přijde s léty.

Něco o tom vím, čekám už docela dlouho....Naštěstí jsem už přísloví "nemusí zrovna pršet, hlavně když kape" slyšel tolikrát, že už mu začínám věřit:)) Lidská psychika je milosrdná.

Pokud jde o schopnost nacházet krásu v jednoduchosti a jednoduchost v kráse, právě mi před chvílí ukáplo. A to je přitom už hodně po půlnoci a navíc to přišlo cestou, po níž krása často nechodí...a jednoduchost už vůbec....
Tohle jsem, dámy a pánové, právě našel v inboxu:

Dear Sender,
Please be informed that I am out of the office on Friday, 13th of Aug because it is Friday the 13th. I am back again on Monday. XYZ
Rozhodně nejsem znalcem japonského umění, ale pokud existuje něco jako haiku, musí to být tenhle Out of Office. Out of Office s příčinou! Outlook Haiku.
Díky Mistře-San! S pokorou počkám do pondělí....:)

Lip

P.S. Před časem se kdosi pozastavoval nad tím, že ve 21. století používám takový anachronismus, jako je MS Outlook. Leželo mi to v hlavě, ale už neleží. Dokáže snad Váš e-mailový klient napsat haiku?

Žádné komentáře:

Okomentovat