sobota 29. srpna 2009

Jíš to, co jsi!

Blueprint nového TV pořadu:

Kateřina Zeithamlová projíždí v kamuflážovaném off-roadu divoká zákoutí dálničních obchvatů Prahy. Kočičím okem z povzdálí sleduje situaci v bezprostřední blízkosti drive-in a drive-tru provozoven rychlého občerstvení.

Po chvíli odloží kočičí oko a na kameru shrne pár fakt o vyhlídnutém tlouštíkovi. Váhu, výšku, vrstvu podkožního tuku, možná i něco o potivosti nebo způsobu rozložení měkkých tkání na kostře. A pochopitelně nezbytné souvislosti týkající se daného somatotypu.

Následuje pár rychlých záběrů: Auto divoce akceleruje, Kateřina levou rukou drží volant a pravou se pokouší zamířit speciální pušku na vystřelování lovecké sítě, oběť zmítající se v síti ... a pak už jen injekční střela s uspávacím prostředkem.

Jiné místo, jiná scéna. Farma. Tlouštík je v ohradě a Kateřina vysvětluje, co všechno bude nutné udělat, aby dosáhla svého cíle. Vidíme nahého tlouštíka s tělem pomalovaným barevnými křídami. Obrazce naznačují, které oblasti bude třeba výrazně odtučnit a kde naopak má vyrůst nová, libová svalová hmota.

Dynamická hudba a záběry tlouštíka na rotopedu, prolézačkách, hrazdě a v cvalu. Záběry tlouštíka nad talíři zeleninových salátů, vloček a pokrmů ze sojového masa. Prostřihy nahého těla s obrazci v časových řadách - vidíme, že oblasti určené k redukci skutečně ubývají a oblasti žádoucího přírůstku rostou. Fascinující příběh o tom, že když máte cíl a vůli, dosáhnete svého.

Finále. Kateřina sedí u nejlepšího stolu v restauraci Braziliana. Mluví na kameru, zatímco profesionální číšníci připravují tabuli k hostině. Prostřih do kuchyně, kde na hácích visí zbytky tloušíka. Jsme na konci naší cesty. Kateřina napichuje na vidličku kousek libového masíčka připraveného na lávových kamenech:

"Hmm, křehoučké a šťavnaté. Když se podíváte na texturu, uvidíte, že svalovina neobsahuje téměř žádná bílá tuková vlákna. Pane Karle, musím vás pochválit, i když to s vámi byla dřina. A pro vás milí diváci, pár tipů. Pokud si chytíte blonďáčka, doporučujeme maso přes noc naložit do směsi koriandru, bazalky, vinného octa a polévkového koření. Brunekta nechte raději macerovat v... a zrzečka prostě posypte směsí... smíchanou s drceným česnekem a solí."

Tak to byl další díl našeho pořadu "Jíš to, co jsi!" nejlepší life-stylově kulinářské show naší televize pro mladé dravce, jako jste možná i vy...
...

Za chvíli je tu září a nové reality show formáty našich televizí připraveny v blocích, netrpělivě pocukávají pletenci svalů. Začínám se těšit...:))

Lip

Žádné komentáře:

Okomentovat