pátek 16. dubna 2010

Budka na mlíko, kráva na budku


Lidi si spolu dřív rádi povídali. Pak si toho všim nějakej Alva nebo Graham a narvali to povídání to budky. Vlezli jste tam, hodili padesátník a mohli jste si povídat  skoro - skoro povídám - jako dřív. Běžel čas a někdo si všim, že lidi si chodí do těch budek často popovídat. Zamyslel se a udělal tu budku tak malou, že se vám vejde do kabely, a pokud jste teda menežer, i do kapsičky od košile. Tak to chodí.
....
Některý lidi mají rádi mlíko a pijou ho. Třeba si ho kupujou v kartonech nebo ve skle. Jiný lidi mají rádi mlíko od krávy. Chodí si pro ně - pochopitelně - ke krávě. Někdy i docela daleko. Na Slovensku už si toho někdo všim, a udělal z tý krávy budku co stojí hned u cesty. Vlezete dovnitř, hodíte padesátník a dostanete mlíko skoro tak dobrý - skoro povídám  - jako vod krávy.

Dříve nebo pozdějc vám něco zabučí v kabeli nebo, pokud jste teda menežer, možná v kapsičce od košile. Vaše mobilní kráva. Tak to prostě chodí. Když ne zítra, pozítří určitě.
....

Lip (fotografie V1)

P.S.
Pokud už fakt nevíte, co to to mlíko je a jak s nim zacházet, najdete na té budce na mlíko i návod. Takže žádnou paniku...


Žádné komentáře:

Okomentovat