úterý 26. května 2009

11:201 & prosba

Díval jsem se teď v noci na statistky návštěvnosti <3>. Zajímavá věc. Zdá se, že v tomto měsíci se obrátil obvyklý poměr těch, kteří <3> navštívili vícekrát vůči těm, kteří tu byli v periodě jednoho měsíce jen jednou. Nejvíc je těch, co sem údajně přišli 201x, ale to je asi non-sense, nebo nerozumím tomu ukazateli, nebo je to údaj, který se týká webové adresy zahrnující více uživatelů. A zároveň platí, že každý den sem nakoukne cca 11 návštěvníků. Tak pokud by to byla pravda, tak drží <3> nad vodou malá skupinka 11 fanatických čtenářů vyvažujících totální nezájem zbývajících 9.989 000 obyvatel země.

Jinými slovy, ti loajální se stali loajálnějšími a ti neloajální už sem nechodí a lají někde jinde na něco jiného.
...

Zdálo by se, že to není důležité, ale je. Ze dvou důvodů:

1. Jednak je čas říci "dík" těm 11 +, co sem chodí pravidelně a čtou to. Když se nehýbe počítadlo, nemám chuť psát a propadám chmurům.

2. A jednak si říkám, že je nezdravé, že na <3> přichází tak málo "paniců" a "panen".

A tak kromě těch díků, ještě prosba. Nebo dvě:

Kdybyste tu někdy narazili na příspěvek, který vás pobavil, pošlete ho jako odkaz nebo e-mailem prostřednictvím té obálky pod příspěvkem někomu, o kom si myslíte, že by ho moh taky bavit. Nebo dožrat. Čím víc sem bude chodit lidí, tím víc se bude <3> třeštit. A přísámbůh, že to neříkám proto, že stavíme a já chci přes Adsense vydělat na cihly.

A kdybyste tu těch příspěvků, která vás pobavily, nacházeli víc, dejte o sobě vědět v rubrice koukaj.
...

Dík.

Lip

Žádné komentáře:

Okomentovat